Изграждане на соларни системи за басейни

Image Description

Вакуумнотръбните соларни инсталации са най-ефективният и евтин начин за получаване на топла вода за дома. Използването на инертен газ и вакуумът в термотръбата позволяват целогодишна работа на колектора.Благоприятният климат в България позволява ефективното използване на вакумнотръбните колектори през 280 от 365 дни в годината.

 

Соларните системи за отопление на вода и подпомагане отоплението през зимните месеци навлизат все повече в бита на българина. Предлагаме на вашето внимание соларни отоплители състоящи се от слънчев колектор със стъклени вакуумни тръби, работещи на принципа на термосифона.

Предназначени за нагряване на големи количества топла вода се нареждат на първо място на пазара. Един колектор с 100 вакумни тръби се равнява на 20 обикновени колектора,  а цената в пъти по низка.

 Най-доброто решение за отопление на БАСЕЙНИ - около 40% по-ниска цена от обичайния избор колектори тип HEAT PIPE и по-малки габарити!

Най важното предимство е че предлагаме до 40 % безвъзмезна помощ по програма енергиина ефактивнос при обекти с над 10 бр колектори.

......

Каталожен номер: 1519-7874-516

Availability: 26 in stock

Изпратете запитване относно Изграждане на соларни системи за басейни

Желаете ли да ви предложим подобен алтернативен продукт в случай че към момента нямаме наличен или не можем да произведем такъв ?

* Задължителни полета

Вашето запитване е прието под No. 00000